середу, 13 жовтня 2021 р.

      Ви вже добре знаєте, що  наша школа у квітні-травні 2021 року пройшла процедуру зовнішнього оцінювання роботи - інституційний аудит. Це нова система забезпечення якості освіти, яка втілює ідею - створити можливості для школи сприймати виклики сучасності. Під час інституційного аудиту  незалежні експерти вивчали та оцінювали освітні й управлінські процеси. І школи у цих процесах потребують підтримки, яку готова надавати Державна служба якості освіти України. Адже ДСЗЯО щодня працює над тим, щоб усі учасники освітнього процесу більше дізналися про систему забезпечення якості освіти та долучались до її розбудови. 

Державна служба якості освіти України має у кожній області територіальні органи, у яких працюють досвідчені  фахівці. Валентина ЗАГРЕВА – керівник управління Служби у Львівській області.

 Для налагодження дієвої співпраці та становлення ефективної комунікації, партнерських стосунків, а також визначення підходів до формування якісного освітнього середовища, підготовки та проведення інституційного аудиту для Старицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Юрія Костіва закріплено координатора,  працівника управління Служби - Романа МОНАСТИРСЬКОГО

Координатор, в межах своїх повноважень: надає допомогу закладам освіти в організації та функціонуванні внутрішньої системи забезпечення якості освіти шляхом координації та надання рекомендацій; здійснює взаємодію із закладами освіти шляхом співпраці з їх керівниками або уповноваженими особами; надає кваліфіковані консультації щодо питань якості освіти учасникам освітнього процесу закладів освіти відповідно до розподілу.

Крім того, Службою створено інформаційний ресурс про якісну школу, на якому розміщена вся необхідна інформація про систему забезпечення якості освіти. Запрошуємо і усіх користуватися цим ресурсом та поширювати його учасників освітнього процесу https://qualityeducation.org.ua.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації