понеділок, 6 червня 2022 р.

3 червня

 Привітання директора Старицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Юрія Костіва - Наталії Михайлівни Косик.

Сьогодні - останній день навчального року у нашій школі. Ми з вами святкували багато раз завершення навчального року і завжди вони були схожі своїм радісним та щасливим настроєм як на цих минулорічних світлинах. Нинішнє свято найбільше відрізняється від інших – подвір’я нашої школи без нас, шкільні кабінети порожні, а дзвоника не чутно. Війна обібрала усіх нас. Вона розлучила шкільних друзів, розкидала світом класи, відібрала радісний гомін святкової лінійки, але є те, що їй не під силу. Наша надія на майбутнє, наша віра у перемогу і наша любов до рідної землі завжди буде з нами.
Я вітаю усіх учасників освітнього процесу з закінченням навчального року, щиро дякую учням, вчителям і батькам за ті колосальні зусилля, які довелося докласти для організації навчального процесу в цьому році. Аби підтримати вас в цю непросту годину, класні керівники підготували цікаві останні уроки, а матеріали флешмобів ви зможете переглянути на сторінці Facebook Старицької школи.
Окремо я хочу привітати випускників. Для вас сьогодні один із найважливіших днів у житті і, звісно, він мав бути іншим. Але головне для кожного з вас зараз – бути у безпеці. Україна – багата держава. В нас є ліси, моря, жнива, ріки, гори, надра, але найголовніше багатство країни – її народ. Ви – майбутнє нашої держави. Бережіть себе, виховуйте в собі людину, ставайте професіоналами, аби Україна мала щасливе майбутнє, а ви жили у вільній та багатій країні. Зазвичай я кажу, що після школи у вас великий вибір життєвих доріг. Вірю, що ви оберете найкращі для себе та нашої країни. Щасливої життєвої дороги! В добру путь!
Хай Бог береже вас на усіх життєвих стежинах!!! Хай вам щастить, наші любі діти!
🔔
Ось і завершився рік навчальний
📚🖌️📒
Та не таким весели став для нас,
Війна в країні- чуєм це на кожнім кроці,
Випробувань настав для українців час.
💙💛
PS: Приємні спогади коли всі разом були на шкільному подвір'ї. Все буде Україна
🇺🇦


Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації