понеділок, 27 лютого 2023 р.

15 січня

 

Здобувачі освіти, батьки та учителі нашого навчального закладу долучилися до чудового дійства, яке сьогодні відбулося на подвір"ї церкви Різдва Пресвятої Богородиці.

Дякувати Богу, наше дійство «Коляда і ще щось файне» відбулося!
Було багато вагань, чи зможемо ми втілити в життя все задумане? Бо в Україні - війна. Вчорашній масований ракетний обстріл усієї України вкотре поставив питання - бути чи не бути? Бути! Бо життя має продовжуватися. І наша мета була зібратися громадою, щоб у колядках і віншуванні, у вертепі прославляти Бога і показати перемогу добра над злом. А найголовніше - все, що відбувалося мало благодійний характер. Громада збирала кошти на конкретні потреби для наших військових. І нам усім це вдалося у повному обсязі!!!
Спільними зусиллями ми зібрали 132030 грн.
Дякуємо усім, хто долучився до заходу. Низький уклін нашим військовим за щиру підтримку і за захист нашої землі від ворога! Дякуємо усім маленьким бджілкам-дівчатам, які не один день пекли смаколики, пампухи, імбирні пряники, робили желейні десерти, виготовляли красивезні сувеніри і різдвяні прикраси для продажу. Сердечно дякуємо усім підприємцям-благодійникам, які люб’язно надали лоти для розіграшу. Ви усі - нереально круті! А ще неймовірно вдячні Тетяні Пирч, яка все це зорганізувала!
У кожного з нас «своя» війна. І ми кожен маленькими внесками докладаємо до нашої спільної Перемоги!💙💛























Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації