середу, 20 березня 2024 р.

«Молодіжна територія релаксу»

 У нашому навчальному закладі відбулося офіційне відкриття «Молодіжної території релаксу», яка була створена в рамках Конкурсу проєктів Молодіжного Банку Ініціатив Громадської організації "ГОСТИНЕЦЬ" завдяки підтримці БО "Національна мережа розвитку локальної філантропії".

Цей простір став можливим завдяки учням нашої школи , а також вчителям, які їх підтримали.
Учні 10 класу (Карвацький Андрій, Гошко Олег, Курчик Яна, Возна Анастасія), які є учасниками МБІ отримали можливість реалізувати у нашій школі проєкти.
На зборах учнівського самоврядування учням школи було запропоновано написати проєкти, які б вони хотіли втілити у нашому навчальному закладі.
Було написано більше десяти проєктів, відбір пройшли три.
Учні 6-А класу під керівництвом Ревуцької Вікторії написали проєкт «Молодіжна територія релаксу» (Чіл зона) і виграли його.
Діти на перервах будуть мати змогу поспілкуватись, пограти ігри , або просто усамітнитись на комфортних диванчиках, що спонукатиме їх до більш активної учсті у створенні нових проєктів для сучасного розвитку нашої школи.
Проєкт «Молодіжна територія релаксу» - створення простору і умов для відпочинку, відновлення енергії, спілкування, розвитку молоді із навчальним іграми. Закуплено за кошти проекту зручні диванчики та жалюзі.
Далі буде…


Переглянути фотоальбом...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації